FEDAC - Santa Coloma

La música de la setmana - 25 maig 2015

Hymn to the fallen   (Himne als caiguts)

Tema de la BSO de la pel·lícula “Salveu al soldat Ryan” del compositor  nordamericà John Williams.

vídeo

 

 

 

Campionat Aloha

Durant la primera setmana del mes de maig, va tenir lloc el campionat ALOHA de Barcelona i rodalies. Els participants de la nostra escola van fer un molt bon paper. Hem aconseguit 4 medalles de 4 categories diferents. Els guanyadors han estat: Mario Montero, Aleix Moya, Andrea Lájara i Marta Lorenzo.
 
Felicitats als guanyadors i a tots els participants!!
alt
 

Guanyadores del Concurs Tintinaire

El passat 9 de maig es va celebrar l'entrega de premis del 3r Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire. Amb aquest concurs es vol apropar l’alumnat al món literari i més concretament al còmic i l’obra del belga Georges Remí, més conegut pel pseudònim d’Hergé, autor de les aventures del reporter més audaç del segle XX: Tintín.

 
Al mateix temps es vol que l’alumnat descobreixi i reflexioni a partir de textos escrits sobre els valors de la companyonia i sensibilitat històrica, reflectits en l’obra del personatge universal del còmic belga, i de les actituds solidàries i ecològiques necessàries en el món actual.
 
Enguany hi han participat més de 5000 escolars d'arreu de Catalunya, d'entre els quals dues alumnes de la nostra escola han resultat guanyadores. Obtenint un primer premi de la categoria de 3r d'ESO l'alumna Lucía Vera i amb un segon premi de la categoria de 1r d'ESO, l'Aitana Rodríguez. 
 
Volem agrair a tot l'alumnat del centre que hi ha participat, tot reflexionant sobre alguns dels valors més imprescindibles a la nostra societat, i en especial a les guanyadores per haver-ho fet tant i tant bé!
 
alt
 
 
 

Diada solidària del Pare Coll

#PareColl #solidaritat

alt

Aquí podeu veure fotos de la celebració

 

alt

 

 

 

 

TOUR VIRTUAL

Tria escola cristiana