FEDAC - Santa Coloma

Alumnes, pares i professors es “Mouen per la Diabetis i la Obesitat”

El passat diumenge 22 de Novembre un grup d’unes 50 persones format per alumnes, pares i professors de l’escola FEDAC Santa Coloma van participar a la Caminada Solidària organitzada pels alumnes de 3r de l’ ESO per recaptar fons per La Marató de TV3. Aquesta activitat va néixer com a iniciativa de l’alumnat després de conèixer que enguany es dedicarà a unes malalties molt comunes i properes a ells, com són la Diabetis i la Obesitat.  Sota el lema “Mou-te per la Diabetis i la Obesitat” vam caminar plegats des de la nostra escola fins a la Platja de Sant Adrià del Besòs, en un recorregut d’uns 8km que va durar un parell d’hores. 
 
Els diners recaptats amb les “inscripcions solidàries”, juntament amb els donatius rebuts de les persones que no han pogut participar però volien col·laborar amb la causa, s’ingressaran al compte de La Marató el proper 13 de Desembre. 
 
Fins el moment ja hem recaptat una mica més de 300€! Si encara no heu participat teniu temps per fer les vostres aportacions fins el dia 10 de Desembre. Teniu una capsa a tal efecte al mostrador de Consergeria. Recordeu que cada granet de sorra és important. Però com tots sabreu, també ho és el nostre temps. Per això volem agrair a totes les persones que van dedicar aquestes hores del cap de setmana per una causa solidària. 
 
Gràcies a tots els que vàreu participar! 

alt
 

Students from 6è EP have been Journalists

Students from 6è EP have been Journalists for some days. Here are some pictures showing their task and how they enjoyed. 

 

 

Si voleu veure més fotos aneu al següent enllaç

 

La música de la setmana - 23 de novembre 2015

More than words

Més que paraules

És una balada escrita i interpretada originalment pel grup de Hard rock nord-americà Extreme

Vídeo

 
 

 

 

A FEDAC Santa Coloma Bon rotllet

 

Veure el vídeo a youtube

Els alumnes de 3è i 5è de primària participen en el concurs "A l'esport Bon Rotllet", col·labora i vota a través de facebook a la pàgina següent: http://bonrotllet.cat/ranking-interior.php?id=255 

 

alt

 

 

 

 

Blocs d'aula

TOUR VIRTUAL

Tria escola cristiana