FEDAC - Santa Coloma

Èxit en el resultat dels exàmens de Cambridge

Aquest curs comencem amb bones notícies per a professors i alumnes d'anglès de la nostra escola. Hem rebut els resultats i els certificats de superació de les proves de Cambridge realitzades el maig i  juny als alumnes de primària i secundària que es van presentar a aquest examen oficial i... estem molt contents!
 
Els exàmens de Cambridge s'han convertit amb els anys en un requisit bàsic per poder obtenir una certificació del nivell d'anglès que cada usuari té. Es tracta d'una certificació oficial dins del MCER (Marco Comú Europeu de Referència). Per aquest motiu per a nosaltres és una prioritat com a Escola Trilingüe.
 
Alguns dels nostres alumnes han pogut tenir la seva primera experiència universitària en realitzar les proves en una facultat dels campus de la Universitat Politècnica de Catalunya per aconseguir el certificat de KET i PET (2nESO i 4t respectivament). A més de tenir aquestes noves sensacions la majoria ha aconseguit superar la prova del nivell a què s'havien presentat. El nivell més alt dels quals és el PET (Nivell B1).
 
Els alumnes de primària també han pogut presentar-se a aquests test de certificació oficial en els nivells més bàsics i adaptats als seus coneixements i edat: Starters, Movers, Flyers amb un gran resultat també per als seus primers passos en l'idioma i un resultat fantàstics a la part que s'anomena 'Speaking' (conversa).
 
Des de l'escola us felicitem a tots i us animem a seguir aquest camí i a superar els vostres coneixements dia a dia!!!!!
 
Enhorabona!!!
 
Informació addicional sobre els nivells de Cambridge i el MECR:
 
Escola Trilingüe
 

Reunió de famílies - 3r de primària

 

Benvinguda al Cicle Inicial

El passat dimarts 16 de setembre els alumnes de 2n de Primària vam donar la benvinguda al Cicle Inicial als nens i nenes de 1r amb petons i abraçades.
 
A més a més, els hi vam lliurar un petit detall de benvinguda!
 
 

P3: Reunió de pares

Ens   plau   convocar-vos a   la primera   reunió de famílies - 
 
tutors  el  proper  dia 1 d’octubre a les 18 h amb l’objectiu d’apropar-vos a la tasca educativa que durem a terme durant aquest curs.
 
Seguirem el següent ordre del dia:
 
• Presentació del professorat i equip directiu
 
• Normes de l’escola
 
• Documents de l’escola: carta de compromís i protecció de dades
 
• Pàgina web del centre: Clickedu, blogs
 
• Lema del Curs: QUÈ SENTS?...MOU-TE
 
• Equips de Creació d’Idees Avui x demà
 
• FEAC
 
• Dinàmica de la classe: hàbits, tasques i continguts
 
• Informació de les sortides
 
• Precs i preguntes
 
Comptem amb la vostra assistència.
 

 

 

 

Notícies Escola 2.0
Escola Trilingüe