FEDAC - Santa Coloma

APS: Padrins de lectura i matemàtiques

#APS #passioxeduca @twtFEDAC

Un curs més, els alumnes de la nostra escola estan fent una feina fantàstica amb els projectes "Padrins de lectura" i "Padrins de matemàtiques", desenvolupant el programa d'Aprenentatge i Servei.

 

alt

alt

 

Gràcies, companyes

Ahir a la tarda tot el claustre ens vam reunir per celebrar les jubilacions de la Teresa, la Mª Dolors, la Mª José i la Rosa; quatre companyes que han dedicat la seva vida a la nostra escola. Volem agrair públicament la seva dedicació durant tots aquests anys i desitjar-les el millor.

 

Han estat molts anys de compartir, de donar vida, de fer escola, de crear família, de mantenir llaços i de formar persones... Ara és l'hora d'un descans merescut, d'un canvi d'escenari, d'una nova trajectòria, on molt del que han après i ensenyat les pot retornar amb escreix tot allò donat.

 

alt

 

 

 

2 ESO: La comunicació no verbal

@twtFEDAC #passioxeducar
En la darrera unitat de Llengua Catalana de 2n d'ESO hem treballat la comunicació no verbal. Hem descobert que amb els nostres gestos, les expressions facials, la posició dels cossos... podem expressar molt, fins i tot més que amb les paraules!
 
L'alumnat ha fet diferents gags humorístics on era prohibit parlar. Aquí teniu una petita mostra dels resultats.
 
 
 
 

2 ESO: Receptes de cuina

Ahir, 17 de novembre, els alumnes de Llengua Castellana de l’agrupament flexible vam treballar el text instructiu d’una manera molt apetitosa: elaborant i tastant les nostres receptes preferides!
 
Primerament, vam visualitzar els vídeos que ens vam fer a “lo Arguiñano” explicant el procés per fer les postres, així tothom pot prendre nota i fer-les quan vulguin!
 
Tot seguit, vam degustar aquest meravellós esmorzar: cupcakes, coques, bombons… la xocolata va ser l’ànima de l’àpat, però un dia és un dia…
 
Finalment, vam valorar quina recepta va estar la que més ens va agradar i... ja tenim guanyadors!: l’Arnau i en Harmman amb els seus cupcakes deliciosos.
 
Bon profit, nois!
 
alt
 

 

 

 

 

Notícies Escola 2.0
Escola Trilingüe

TOUR VIRTUAL