FEDAC - Santa Coloma

La música de la setmana - 27 abril 2015

Women of Ireland ( Dona d' Irlanda )

Mike Oldfield, nascut al Regne Unit, és un compositor i músic multiinstrumental que treballa amb rock progressiu,

música popular i música clàssica.

Vídeo

 

 

 

Carla Martin. La nostra novel·lista

Wattpad és un lloc per descobrir i compartir històries. Pots llegir o escriure des de qualsevol part de la terra. Allà entro jo; vaig descobrir aquest món per llegir fa dos anys i ja en fa dos que n’escric les meves novel•les. 
M’agrada escriure, ja que és una manera d’alliberar idees i així crear-ne històries. És una bona forma de que les persones puguin llegir novel•les, ja siguin curtes o llargues és igual, entretenir-se, divertir-se o plorar. 
A més d’escriure les novel•les faig els tràilers d’aquestes. 
- “El Niñero” ll ¿Que pasaría si te enamoraras de tu Niñero?
- “El Sexy Hechicero” ll ¿Misterio, extraño, raro?
- “ILEGAL” ll ¿Dispuesta a entrar en un mundo ILEGAL?
- “Polos Iguales” ll Dicen que los polos opuestos se atraen. Pero entonces... ¿Qué pasa si dos polos iguales chocan entre sí?
E.N la vaig començar a escriure un mes després d’haver-me creat el compte, i  ara després d’un any i mig està acabada. Té +215k llegits, 7.506 vots i 888 comentaris.  
La segona tracta sobre un noi una mica estrany, qui sap potser no és del tot humà. Aquesta novel•la té dues temporades, encara que la segona no l’he acabada. 
ILEGAL, és la tercera que vaig començar a escriure. No tinc gaires capítols penjats, ja que no fa massa que la vaig començar. 
I “Polos Iguales”, té només dos capítols, però ha rebut bones crítiques.  De moment aquesta història conclou la llista, de moment...perquè tinc pensat fer-ne més i fins i tot traduir novel•les d'altres autors.  
 
 
alt
Carla Martín ~ PenguinDreamer
Alumna de 3r d'ESO.
 

Granja Mas Casablanca P3

El passat dia 7 d' Abril, els nens i les nenes de P3 vam anar a visitar el Mas Casablanca. 

Vam poder conèixer els animals de granja i gaudir de l'entorn. 

 

Vam passar un dia genial!!!

 

 

 

IES Joan Fuster

alt Des de l'escola FEDAC Santa Coloma volem donar el nostre suport a tota la comunitat educativa de l'IES Joan Fuster davant els tràgics incidents que han tingut lloc aquest matí.

 

 

alt

 

 

 

 

TOUR VIRTUAL

Tria escola cristiana