Presentació FEDAC

El 2009, les germanes Dominiques de l’Anunciata a Catalunya, van fundar la FEDAC, una fundació civil per assumir i gestionar 24 escoles amb el compromís dels educadors laics compromesos en la missió. Era una fundació que iniciava un nou camí per oferir un concepte innovador de l’educació, tant pel que fa a la posada en escena en cadascuna de les escoles com en l'orientació dels projectes estratègics que conformaven l’oferta educativa, i que s’han anat convertint, en aquest anys, en centres referència en la geografia catalana.
Missió i valors
L'èxit d’aquests anys ha animat a anar ampliant els projectes i les iniciatives educatives i a poc a poc, a força de presència i comunicació, cada centre concebut de forma específica i arrelat a cada lloc, ha planificat amb la molta dedicació i cura un projecte educatiu engrescador. Als projectes inicials d’Aprenentatge-Servei, certificacions d’escoles verdes, digitalització dels continguts o escoles trilingües, s’hi han sumat, a poc a poc, projectes d’interioritat, robòtica, aprenentatge cooperatiu, escacs, colpbol, etc.
Caràcter propi
El 2012, es va iniciar un nou camí: el primer Projecte Educatiu FEDAC, de tota la institució, redactat amb la participació dels representants de tots els estaments comunitaris i de totes les escoles: el projecte #avuixdemà. L'àmplia anàlisi dels reptes educatius, d’entorn, de caràcter de la institució i de construcció d’una cultura de comunitat, han fet d’aquest projecte un punt de trobada tant per a educadors com per les famílies. I després del projecte #avuixdemà, han anat apareixen les il·lusions, les trobades i els projectes que fan de les escoles FEDAC, uns centres dinàmics, oberts i amb vocació transformadora, on els fills i filles, nens i nenes, creixen amb esperit de recerca, amb ànsia de solidaritat i creativitat, senzills i humils, explorant llurs talents per créixer com a agents transformadors del món.
Pla estratègic
Les escoles FEDAC són una fundació familiar, sense exigències prèvies, que s'han guiat més aviat per la passió per educar i pel desig de veure els somnis dels nostres alumnes complerts, que per estratègies competitives i academicistes. Així, portats pel nostre talent i les nostres emocions, hem aconseguit, pas a pas, persona a persona i amb la complicitat de tot l’equip d’educadors, un projecte educatiu sòlid, innovador i amb una fórmula única i especial. Un projecte que ha dinamitzat el paradigma educatiu del nostre país i que ara vol compartir amb tu.Contacte
FEDAC
Carrer dels Àngels, 18 àtic
08001 Barcelona
T. +34 93 317 21 41
email: secretaria@fedac.cat


@Fedac 2016 Web: www.fedac.cat