Caràcter Propi FEDAC
Contacta'ns

Projectes Estratègics
Tria Escola Cristiana

Pastoral
Projectes Telemàtics
Bloc Història de l'Art
English Blogs
Projecte QR

Dilemes 3rESO

Setmana Verda
FEAC
Coneix l'Escola
Usuaris
Només per Usuaris RegistratsPrimària celebra Sant jordi

Els alumnes de Primària van celebrar els Jocs Florals 2015 amb tot un seguit de textos que van posar de manifest que tenim un alumnes amb una gran passió literària! Us deixem unes imatges d'aquesta jornada:

 

CICLE INICIAL:

 

 

 

CICLE MITJÀ:

 

 

 

CICLE SUPERIOR:

 

 

 

Sant Jordi a Educació Infantil

El dia de Sant Jordi els alumnes d'infantil vam celebrar la festa al pati amb molta música i dansa. Vam gaudir molt tot cantant i compartint amb la resta de companys les cançons que havíem preparat.

 

 

 

Sant Jordi 2015 a FEDAC Amílcar

#sjamilcar Fes zoom a la rosa de Sant Jordi per veure les imatges.

Photo Mosaic By: fedacamilcar @ Mosaically

Darrera actualització (dijous, 23 d'abril de 2015 22:34)

 

Booktrailers a Sisè

#sjamilcar Dintre del marc del projecte FEDAC Booktrailers, els alumnes de Sisè han elaborat els següents trailers per llibres que s'han llegit:

 

Las crónicas de Spiderwick

 

 

La casa del fin del mundo

 

La resta de booktràilers els podeu trobar aquí,

Darrera actualització (dijous, 23 d'abril de 2015 10:05)

 

FEDAC Amílcar a Catalunya Religió

(Glòria Barrete –CR) Són les 15 hores a l'escola FEDAC Amilcar de Nou Barris de Barcelona i els alumnes tornen a reprendre les classes. Molts venen de dinar fora de l'escola o d'haver estat jugant al pati i corrent. Com potenciar que els alumnes es concentrin, es predisposin a un millor clima a l'aula i alhora aprenguin a fer silenci per conèixer el seu món interior? "poc a poc comencem a introduir l'educació emocional en el dia a dia, combinada amb tècniques de relaxació vivencial aplicades a l'aula", afirma Helena Escudé, mestre d'Infantil. Aquestes tècniques formen part del programa Treva, basat en el mètode d'en Luís López, que també combinen altres mètodes com la kinesiologia o el Brain Gym.

Des de P-3, fins a 2n de Batxillerat, tots i cadascun dels grups classe treballa la metodologia, adaptant-la a cada grup d'edat. El projecte Silenci neix de la unió de dos factors: "som escola verda i aquest curs l'ajuntament ens ha implementat dos aparells que mesuren el soroll acústic, i alhora hem volgut fer una programació transversal a tota l'escola per poder treballar la relaxació i la interioritat", explica Nico Espuña, director de FEDAC Amilcar.

A partir d'un centre d'interès que inclou contes, caixes, sorpreses.... i a partir d'una rutina i un hàbit en el dia a dia es fomenta un entrenament que potencia la concentració, "no només en l'estudi, sinó també en l'estudi d'un mateix, d'un món interior", recorda Escudé. Els beneficis són múltiples: l'afavoriment d'un millor clima a l'aula, la millora de l'atenció, la relaxació... "Seria un inici que si se segueix desvetllarà totes les altres parts, les altres vessants de la persona", afirma Elena Escudé. D'entrada, Marc García i Laia Pertusa, alumnes de 1r d'ESO, confessen que els beneficien aquestes tècniques, ja que quan fan la relaxació estan "molt més centrats" i són capaços de fer "les coses bé".

 

Darrera actualització (divendres, 17 d'abril de 2015 08:35)

 

VI Aplec Sant Francesc Coll

Aquest divendres 10 d’abril, els alumnes de 5è de Primària han participat, juntament amb les altres 24 escoles FEDAC, en el VI Aplec PARE COLL.


Darrera actualització (dimarts, 14 d'abril de 2015 21:34)

 

Mostra del "Treball de Síntesi" de 1r d'ESO

A continuació trobareu una mostra del Treball de Síntesi dels nostres alumnes de 1r d'ESO.

 

Darrera actualització (diumenge, 29 de març de 2015 11:28)

 

Els Dilemes de 3rESO: Ser discret o explicar-ho tot?

 

4t ESO a Carcassonne. 2n Dia

 

4t ESO a Carcassonne. 1r Dia

 

Treball de Síntesi a 1r d'ESO

 
Projecte ATLAS

A.M.P.A.

@FEDACAmilcar
Agenda
Amílcar TV
Pare Coll 2013

Plataforma Educativa
Revista